Warehousing

Janus Vaten beschikt over een eigen opslag van 10.000m2 waardoor wij zeer flexibel en snel uw verpakking(en) kunnen leveren. Indien gewenst kunnen wij voor u verpakkingen op voorraad zetten zodat er precies op tijd geleverd wordt. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Neem contact met ons op

Logistieke oplossingen

Omdat Janus Vaten zowel het transport als de productie en opslag in eigen hand heeft, is het in staat flexibel, creatief en snel te opereren en sluitend maatwerk te leveren. Met tientallen eenheden dagelijks op de weg leveren we overal, snel en efficiënt, verpakkingen en halen ze op. Janus Vaten beschikt over 150 trailers en 150 afzetbakken. Bij behoefte aan extra op- en overslagcapaciteit, kunnen wij deze op de door u gewenste locatie plaatsen. Tevens beschikken we over een eigen logistiek centrum vanwaar wij verpakkingen uit voorraad kunnen leveren. Kortom, wij leveren onze klanten een volledig logistiek concept.

Neem contact met ons op

Verpakkingsadvies

Met meer dan 140 jaar ervaring is Janus Vaten in staat om een goed verpakkingsadvies te geven voor zowel nieuwe als gereconditioneerde verpakkingen. Samen met ons team van specialisten zoeken wij voor u de juiste verpakking/oplossing.

Testhuis 
Janus Vaten beschikt over een eigen testhuis. Hier worden valtesten, hydraulische drukproeven en lekdichtheidstesten uitgevoerd. Deze extra service waarborgt een goede kwaliteit van het eindproduct.


Neem contact met ons op                                

Vul hieronder uw gegevens in, U krijgt z.s.m de brochure opgestuurd.